top of page

Hæv din energi med englene - Embrace din guddommelige JEG ER

PayPal ButtonPayPal Button

Senzacionalna anđeoska šaptačica Kathy Crosswell reklamira u Danskoj za radionicu do dana, na arbejde med engle i hæve vores energi til et højere niveau.

 

Datum: subota 1. i nedjelja 2. aprila 2017

 

Lokacija: Suomisvej4, 1927. Frederiksberg C

Vrijeme: 10 - 04:00 begge dage

 

Cijena: £260  tilnærmelsesvis 2235kr

Kathy Crosswell je kontakt s Engle og Universet hver dag, og hun kommer do at lære os at gøre dette, fordi det er så vigtigt, i vi hæver vores energier sammen for et bedre liv. Hun bringer åndelige lære til din sjæls rejse. Hendes liv sti er at kanalisere universelle energier og dele disse lærdomme og hjælpe andre til at gøre det samme ved at arbejde med guddommelige energier og frekvenser.

 

Kathy Crosswell ima 3 bolje dijete od Diane Cooper i 2 puta Oracle. Oplysningerne i disse bøger og kort blev dat af de universelle Væsener, selv ned til detailer af 144 ord på hvert kort i degustator til univerzal kort. Bøgerne: Enlightenment gennem Orbs Ascension gennem Orbs Nøglerne til universet. Bøgerne kan være til salg på værkstedet.

 

Dette 2-dages workshop vil:

 

  • Bring dig det grundlæggende i Jordforbindelse, Beskyttelse, Cleansing

  • Hjælp til at forstå den 3. dimension, den 4. dimension og den 5. dimension

  • Bring dig en god forståelse af de åndelige love og hjælpe dig finde ud af, hvilke områder af din adfærd, du har brug for at løse for at hjælpe dig med at hæve din energije til at være konsekvent i 4.

  • Donesite dig bedre forståelse af din menneskelige energije i din Ånd Energy ved at bruge tid do u fokusu na 12 čakra.

  • Pomoć dig med at finde din Ånd Essence og åbn Gateway til overflod Hjælpe dig Tilslut din indre ambar do Mor Far Gud

  • Hjælpe du opretter forbindelse til de ærkeengle og de 12 Rays og Opstegne Mestre

  • Hjælp du forbinder dine chakraer do Lady Gaias čakre i Kosmiske čakre

  • Hjælpe du opretter forbindelse til de portaler og integrere dine energier i dem

  • Vi vil forbinde til den kosmiske Metatron Cube - simbol na den nye guldalder, den 6. guldalder u Jordanu

  • Vi vil forbinde dig til din Merkabah at integrere de Guddommelige Golden Kvaliteter

 

Denne ene dages workshop vil hjælpe dig til at blive en jordet og beskyttet mester; at nedbryde de gamle og aktivere den nye; at oprette forbindelse til Ærkeenglene gennem det 5. dimensionale aspekt af dine chakraer; at vække og master overflod gennem kærlighed ved at mestre de højere dimensioner af hjertet til at hjælpe dig med at give slip og tillid uden modstand; at tilslutte og forankre din guddommelige JEG ER inden det menneskelige selv; at være den guddommelige lyksaliged og glæde af din Jeg Er Nærværelse.

© 2013 Kathy CROSSWELL rettigheder forbeholdes. Juridisk ansvarsfraskrivelse: På grund af de love, der styrer demonstrationer af medieskab, Private Readings i andre åndelige Services, disse er klassificeret til at at være kun til underholdning i er ikke beregnet til til, eller ikke beregnet til til, eller ikke beregnet til, elecinin steeller za finansijske træke en anden faglig råd. Ved at deltage i en læsning eller andre åndelige Services accepterer du disse vilkår og bekræfter, at du er preko 18 godina. Denne hjemmeside indeholder oplysninger fra højere væsener med den hensigt til gavn og glæde. Den indeholder muligheder og kun vejledende, og i at læse det, accepterer du, at du har fri vilje, og behøver ikke i følgenogen muligheder ili vejledning givet. Brugen af ​​terminologien helbredelsehel je helbredelsehel de eller til en til en til en til energen e til e til en til de energør u Jeg kan ikke og vil aldrig sige, at jeg kan helbrede en anden person, men jeg er drago za at dele den lysenergi med dig.

bottom of page